Opplevelser i Grand Canyon

 

Dersom du er på leting etter opplevelser og eventyr i Grand Canyon finnes det flere gode alternativer å velge mellom. Du kan for eksempel booke en tur som inkluderer utendørs camping, eller oppleve Grand Canyon ved å arrangere din egen tur til fots. Ett par av turene som krever utendørscamping vil virkelig sette dine talenter for organisering på prøve!

Turer med overnatting

En tur til Grand Canyon er som oftest gjort på en dag, men det finnes alternativer som går over alt fra to- til syv dager. De lengre turalternativene inkluderer noen av de vakreste og mest populære nasjonalparkene i USA. Populære nasjonalparker som Zion og Bryce Canyon befinner seg begge i nærområdet til Grand Canyon. På et utvalg av turene som er listet nedenfor er det mulighet for å velge mellom utendørscamping eller hotel.

Fottur

Dersom man vil tilbringe litt mer tid i Grand Canyon finnes det flere forskjellige aktiviteter en kan prøve seg på. Ett alternativ er å ta seg ned til Grand Canyon og opp igjen til fots. Fotturer i Grand Canyon kan gjøres året rundt, men det anbefales å ta turen på våren, før sommerheten slår inn, eller tidlig høst. Fotturene lar seg gjøre på både den nordlige kanten (litt roligere) og på den sørlige kanten som er den mest populære. Fotturene som går fra topp til bunn og opp igjen skal alltid gjøres på et minimum av to dager. Vanligvis overnatter man i hytter eller i telt i næreheten av Colorado River. For de som vil oppleve noe slikt, anbefales det å ta en nærmere titt på den offisielle nettsiden til Crand Canyon: nps.gov/grca/planyourvisit.

Endagstur

Dersom planen er å oppleve Grand Canyon i løpet av en dag, anbefales det å ta en titt på turalternativene nedenfor. Rafting i Grand Canyon er en raftingtur som mange raftingentusiaster drømmer om å få oppleve.For å komme seg ned til selve elven blir man flydd inn med helikopter.

Raft the Grand Canyon