Grand Canyon Skywalk

Grand Canyon vest

Grand Canyon Skywalk er lokalisert på den vestlige kanten av Grand Canyon. Skywalken er en U-formet konstruksjon med et gulv av glass som er forlenget med hele 21 meter ut fra selve kanten, 1450 meter over Colorado river. Grand Canyon Skywalk ble bygget i 2007  til en pris på over 30 millioner. Selve konstruksjonen er meget sterk og kan holde opptil fantastiske 35.000 tonn!

Hvordan komme frem

Noen av de lengre helikopterturene tilbyr Grand Canyon Skywalk som en mulig oppgradering, se her. Alle bussturene som tar deg til den vestilge kanten av Grand Canyon inkluderer skywalken som et mulig tilleggsalternativ. Med fly er det en tur med ankomst i vest hvor det er mulighet for å avlegge Skywalken et besøk, les mer her.

Kjøring til Vest Grand Canyon

Dersom du kjører til Grand Canyon i vest, er det muligheter for å kjøpe en pakketur som inneholder et besøk til skywalken. Denne pakken koster 80 dollar per person. De siste 30 kilometrene inn mot vestsiden av Grand Canyon kjøres på dårlig grusvei, så sørg på forhånd for at selskapet hvor bilen er leid faktisk tillater kjøring på disse veiene. Tar du deg til Grand Canyon med bil, anbefaler vi deg at du kjører til den sørlige kanten.

Veibeskrivelser: Las Vegas – Grand Canyon vest

Priser for oppgradering

Om din valgte tur tilbyr en oppgradering til å besøke skywalken, er dette som oftest til en pris på 20 dollar.For å få det beste tilbudet lønner det seg å legge til en eventuell oppgradering allerede ved booking.