Airplane flying in the Grand Canyon at dusk An airplane ready to takeoff from Las Vegas to Grand Canyon.

Grand Canyon med fly

Mer tid på stedet

Det å reise med fly fra Las Vegas til Grand Canyon er et interessant alternativ. Flyturen i seg selv tar kortere tid enn om man flyr med helikopter, og dermed får man også mer tid i selve Grand Canyon inkludert. Du får også se et større område fra en større høyde enn du vil gjøre med en helikoptertur.

Turer med fly

Det finnes flere forskjellige flyturer å velge mellom, og den mest populære av turene tar rundt syv timer inkludert landing og ganske lang tid i canyonen. Noen turer består av flyving over Grand Canyon uten landing og en tur inluderer overnatting på en ranch. Mange av turene tilbyr muligheten til en oppgradering med helikoptertur etter landing. Det er spesielt tre turer vi anbefaler på det sterkeste. Du kan lese om disse nedenfor og til høyre. En ting å huske på er at den sørlige kanten av Grand Canyoen er kjent for å ha den beste utsikten.

Oppgradering helikoptertur

Helikopterturene er litt forskjellige avhengig av om du befinner deg på vest eller sør Grand Canyon. Helikopterturen som er tilgjengelig på den vestlige kanten er en litt kortere tur som tar deg til bunnen av canyonen. Turen som blir tilbydt i sør er en noe lengre sight-seeingtur på 25 minutter uten landing.

Utvalgte turer

Utsikt, fra flyet, over solnedgangen i Grand Canyon

Grand Canyon West Rim Air and Ground Day Trip from Las Vegas with Optional Skywalk

Priser fra: 2800 NOK
Reisendes vurdering: Five star rating
Avgang fra : Las Vegas
Varighet: 7 timer
Info: Reis til den vestlige kanten av Grand Canyon med fly og bli overrasket av den fantastiske utsikten over en av verdens mest utrolige naturlige underverk,en utsikt som vil ta pusten fra deg. Denne omfattende dagsturen fra Las Vegas har alt. Nyt en helikoptertur til nedslagsfeltet i Grand Canyon, og nyt deretter en båttur på Colorado river. Besøk Huapai indianerlandsby og nyt en grillet lunch på kanten av canyonen.   Mer informasjon, priser og booking…

Kjøring med AVT til nordlige Grand Canyon

Flyturer till nordre Grand Canyon, valgfritt hike eller ATV-kjøring

Priser fra: 3300 NOK
Reisendes vurdering: Five star rating
Avgang fra: Las Vegas
Varighet: 8 timer
Info: Nyt en flytur til North Rim ved Grand Canyon og tilbring en dag på en ekte ranch. På ranchen er det mange aktiviteter man kan benytte seg av, blant annet ATV-kjøring og mye mer. Dette inkluderer en solid lunsj i ekte westernstil. Hvis du vil se den “ekte” Grand Canyon, bør du besøke spektakulære North Rim.  Mer informasjon, priser og booking…