An helicopter flying in the sunset in the Grand Canyon. A view of the Grand Canyon Skywalk. A helicopter tour is about to start in Tusayan.

Helikoptertur til Grand Canyon – deluxe

Mer tid og alternative utsiktspunkt

For de av dere som vil tilbringe mer tid i Grand Canyon, og dermed oppleve mer når dere blir flydd inn med helikopter, har vi valgt ut noen turer som vil passe godt. På disse turene, som alle tar deg til den vestlige delen av Grand Canyon, er landing inkludert i prisen (gjelder ikke for the Viator-tour hvor landing kun blir tilbudt som et tilleggsalternativ). Det er mulighet for å legge til opplevelsen av å gå på Grand Canyon Skywalk. Mer tid på disse turene vil generelt gi deg muligheten til å nyte forskjellige utsiktspunkt samt muligheten til å delta på flere aktiviteter. Les gjennom alternativene og velg hva du vil gjøre ved booking!

Grand Canyon Skywalk

På alle turene nedenfor er det mulig å legge til Grand Canyon Skywalk som et ekstra alternativ på turen. Grand Canyon Skywalk er en hesteskoformet bro som strekker seg 21 meter ut fra kanten av selve canyonen, hele 1450 meter over Colorado river. Prisen for å inkludere Grand Canyon Skywalk på din tur ligger på rundt 20 dollar. De fleste som besøker Grand Canyon med helikopter får ikke muligheten til å se denne attraksjonen. Les mer om Grand Canyon Skywalk.

Utvalgte turer

Helikoptertur i solnedgangen i vestlige Grand Canyon

Viator-exclusive helicopter tour to Grand Canyon

Priser fra: 5500 NOK
Reisendes vurdering:
Avgang fra: Las Vegas
Varighet: 7 timer
Info: Nyt en luksuriøs helikoptertur fra Las Vegas til Grand Canyon West Rim. Du får muligheten til å utforske Grand Canyon og dens skjønnhet på egenhånd, hvorpå du kan ta en helikoptertur ned til en privat bluff i canyonen. I Grand Canyon West Rim har du også muligheten til å ta en spasertur på Grand Canyon Skywalk Mer informasjon, priser og booking…

Helikopter før takeoff til Grand Canyon.

Ultimate 3-in-1 Grand Canyon Tour with both airplane and helicopter

Priser fra: 4700 NOK
Reisendes vurdering:
Avgang fra: Las Vegas
Varighet: 6 timer
Info: Etter en komfortabel flytur fra Las Vegas til Grand Canyon West Rim, nyt en spennende helikoptertur til et privat område langs Colorado river.Ta en busstur og besøk Eagle Point og Hualapai Village etterfulgt av en grillunch på Guano Point med utsikt over canyonen. Oppgrader med en tur til Grand Canyon Skywalk for en utrolig panoramautsikt! Mer informasjon, priser og booking…