A flying helicopter on a tour to Grand Canyon. Helicopters on the gound in Las Vegas ready to go to Grand Canyon.

Helikopter til Grand Canyon

Fra Las Vegas til Grand Canyon

Mange turister ser på en helikoptertur til Grand Canyon som ett av høydepunktene på deres tur til Las Vegas. Turene starter med pick-up service på hoteller i Las Vegas og transport med limousin til flyplassen. Helikopteret tar deg til Grand Canyon west rim og underveis vil du se kjente attraksjoner som Leak Mead og Hoover Dam. Etter 45 minutter i luften, lander man  nede i Grand Canyon og du blir tilbydt piknik med champagne. Etter at du har spist og alle bilder er blitt tatt går turen videre med helikopter tilbake til Las Vegas hvor du igjen blir kjørt med limousin til hotellet.

Ulike turer

En helikoptertur til Grand Canyon med inkludert landing tar minst fire timer totalt. Noen turer tilbyr valgfrie tilleggsaktiviteter som båttur på Colorado River eller et besøk til Grand Canyon Skywalk (en gjennomsiktig, hesteskoformet bro). Det finnes også lengre turer å velge mellom som inkluderer mer tid i Grand Canyon. Les om disse helikopterturer til Grand Canyon her.

Priser og booking

Prisene for de ulike turene er vist i turbeskrivelsene. På noen av turene er det en tilleggsavgidt for drivstoff eller administrasjonskostnader. Book din valgte tur på vår bookingside for å få de beste prisene. Det kan lønne seg og booke på forhånd da enkelte helikopterturer, spesielt på populære datoer, fort blir utsolgt.

Helikoptertur i solnedgang

Vårt favorittvalg av helikoptertur over Grand Canyon er en luksuriøs helikoptertur hvor du flyr tilbake ved solnedgang. Vi tok denne turen på vårt første besøk i Las Vegas, og det er fortsatt ett av våre beste valg. Det er vakkert når solen går ned over fjelltoppene Grand Canyon. På vei tilbake får du også se Las Vegas strip som med alle sine hoteller lyser opp i mørket fra ørkenen. Denne turen inkluderer også pick-up i limousin. Se turen nedenfor til venstre. .

Liste over alle helikopterturer med priser og detaljert informasjon.

Utvalgte turer

Helikopter som flyr over Grand Canyon ved solnedgang.

Eksklusiv helikoptertur hvor du får beundre solnedgangen over Grand Canyon

Priser fra: 5200 NOK
Reisendes vurdering:
Avgang fra: Las Vegas
Varighet: 3 timer 30 minutter
Info: Bli med på en magisk helikoptertur fra Las Vegas for å se solen gå ned over Grand Canyon. Etter 45-minutters flyvning lander helikopteret i Grand Canyon. Her får du nyte en eksklusiv champagnepiknik mens du beundrer det vakre fargespillet som utfolder seg idet solen går ned. På vei tilbake vil helikopteret fly lavt over den fargesprakende, neonbelyste strekningen kjent som Las Vegas Strip.  Mer informasjon, priser og booking…

Bilde av et flyvende helikopter i Grand Canyon

Grand Canyon helikoptertur fra Las Vegas

Priser fra: 3900 NOK
Reisendes vurdering:
Avgang fra: Las Vegas
Varighet: 4 timer
Info: Nyt en ekslusiv opplevelse av Grand Canyon på denne spennende helikopterturen med avgang fra Las Vegas. Etter en smidig og naturskjønn flytur over Hoover Dam og Lake Mead til den vestlige kanten av canyonen landes det på en privat bluff dypt nede i canyonen for champagneskål og snacks. Ingen andre helikopterturer lander like dypt, så du vil få ett enestående syn av Grand Canyon i all dens prakt. Mer informasjon, priser og booking…